Vaatwasproducten

Door te zorgen voor goede vaatwasproducten in de horeca zorgt u ervoor dat u uw servies, glaswerk en bestek zo lang mogelijk mooi blijven. Het grootste deel van uw breekbare glas en porselein sneuvelt waarschijnlijk tijdens het transport of tijdens het schoonmaakproces; een doordacht traject met de juiste hulpmiddelen kan deze breuk sterk laten afnemen. Niet alleen uw keuze van vaatwasmiddel of transportwagens is hierbij van belang, maar zeker ook uw vaatwas- en transportkorven. Voor een compleet overzicht van onze vaatwasproducten kunt u in onze webshop kijken.


Bekende merken vaatwaskorven en transportkorven

Heeft u een vaatwaskorf of transportkorf voor de horeca nodig? Bunzl Foodservice levert vaatwaskorven en transportkorven van bekende merken als Cambro en Mammoet. In het assortiment van Bunzl Foodservice vindt u bijvoorbeeld:
• bordenkorven
• dienbladenkorven
• universeelkorven
• vaatwaskorven voor bestek, koppen, bekers/glazen en voetglazen
• opbouwranden voor korven
• referentieclips voor vaatwaskorven


Stel uw eigen vaatwaskorf of transportkorf samen bij Bunzl

Bunzl Foodservice heeft reeds een groot aantal korven samengesteld voor de meest gangbare soorten glazen, koppen en borden. Een overzicht vindt u in onze Tableware Catalogus vanaf pagina 210. Mocht uw type er niet bij staan, dan kunt u zelf uw eigen korf samenstellen. Lees hiervoor de instructie in onze Tableware catalogus op pagina 217. U kunt ons uiteraard ook vragen om advies. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.


Compleet assortiment schoonmaakartikelen voor de horeca

Naast vaatwaskorven, transportkorven en opbouwranden kan Bunzl Foodservice als totaalleverancier ook in andere behoeften op schoonmaakgebied voorzien. Of het nu gaat om vaatwasmiddelen (chemicaliën), borstels en andere hulpmaterialen, schoonmaakdoekjes, voedselveiligheidslabels en andere HACCP-benodigdheden, Bunzl Foodservice heeft de kennis en ondersteuning vanuit de fabrieken om voor iedereen een passende oplossing te bieden, met zeer snelle levertijden. Lees meer over het complete assortiment schoonmaakartikelen en hygiëneproducten van Bunzl Foodservice of kijk direct in de webshop.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.