Hotel guest supplies: Industriële, klassieke, trendy of milieubewuste gastenartikelen
Kiest u voor Hotel Guest Supplies met een industriële uitstraling? Is het milieu belangrijk bij uw keuze? Speelt u graag in op trends of geeft u de voorkeur aan een klassieke collectie? Alles is mogelijk. Zowel qua uitstraling, bedrukking en vorm van de verpakkingen, maar ook qua cosmetische inhoud: u heeft een ruime keuze uit verschillende geuren, kleuren en therapeutische eigenschappen van de ingrediënten.

Ontwerp uw eigen unieke collectie
Naast de collecties in oons assortiment kunt u bij Bunzl Foodservice uw eigen collectie ontwerpen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een mooie lijn, passend bij uw huisstijl en bij de inrichting van uw kamers. Zo versterkt u uw imago en onderscheidt u zich van uw concurrenten. We begeleiden u van de eerste schets tot aan de levering en kunnen uw producten daarna ook voor u op voorraad houden. Neem contact met ons op!

BunzlCosmetics: respect voor milieu, dier en mens
Samen met onze Europese zusterbedrijven hebben wij in 2015 ons eigen merk guest supplies gelanceerd: BunzlCosmetics. Producten van hoge kwaliteit, ontwikkeld met respect voor milieu, mens en dier.

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.