Hotel guest supplies: Industriële, klassieke, trendy of milieubewuste gastenartikelen
Kiest u voor hotel guest supplies met een industriële uitstraling? Is het milieu belangrijk bij uw keuze? Speelt u graag in op trends of geeft u de voorkeur aan een klassieke collectie? Alles is mogelijk. Zowel qua uitstraling, bedrukking en vorm van de verpakkingen, maar ook qua cosmetische inhoud: u heeft een ruime keuze uit verschillende geuren, kleuren en therapeutische eigenschappen van de ingrediënten.

Ontwerp uw eigen unieke collectie
Naast de collecties in oons assortiment kunt u bij Bunzl Foodservice uw eigen collectie ontwerpen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een mooie lijn, passend bij uw huisstijl en bij de inrichting van uw kamers. Zo versterkt u uw imago en onderscheidt u zich van uw concurrenten. We begeleiden u van de eerste schets tot aan de levering en kunnen uw producten daarna ook voor u op voorraad houden. Neem contact met ons op!

BunzlCosmetics: respect voor milieu, dier en mens
Samen met onze Europese zusterbedrijven hebben wij in 2015 ons eigen merk guest supplies gelanceerd: BunzlCosmetics. Producten van hoge kwaliteit, ontwikkeld met respect voor milieu, mens en dier.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.