
HACCP en Voedselveiligheid
Voedselveiligheid is cruciaal voor ieder restaurant en horecalocatie, maar zelfs ook voor de kantine in uw bedrijf. U moet voldoen aan de HACCP-wetgeving en uiteraard moeten uw gasten veilig en lekker bij u kunnen eten. Om de veiligheid van voedsel te waarborgen, is een voedselveiligheid systeem zoals een etiketteersysteem een ideaal middel.
Etiketten voedselveiligheid systeem
Bunzl Foodservice biedt verschillende systemen waarmee u met kleurgecodeerde etiketten de houdbaarheid van uw voedsel kunt controleren. Iedere dag van de week heeft zijn eigen kleur etiketten, waardoor u met één blik in de koelkast kunt zien wat het eerste moet worden opgemaakt. Zo worden klaargemaakte producten tijdig, maar niet onnodig weggegooid. Hiermee bespaart u flink op uw kosten en werkt u volgens HACCP.
Verder heeft Bunzl Foodservice, thermometers, frituurvet teststrookjes, frituurvet testapparaten, multicovers en bezoekersjassen in het assortiment.