Guest supplies: ONMISBARE SERVICE VOOR UW GASTEN
Of uw gast nu op zakenreis is of een weekendje weg, hij verwacht een warm welkom op zijn hotelkamer. Een nette kamer, een goed bed… en lekkere guest supplies. Verfrissend en verrassend. Guest supplies die een luxe gevoel geven én hebberig maken: “Alles wat ik niet gebruik gaat mee naar huis”. Mooie reclame voor u!

Industriële, klassieke, trendy of milieubewuste gastenartikelen
Kiest u voor guest supplies met een industriële uitstraling? Is het milieu belangrijk bij uw keuze? Speelt u graag in op trends of geeft u de voorkeur aan een klassieke collectie? Alles is mogelijk. Zowel qua uitstraling, bedrukking en vorm van de verpakkingen, maar ook qua cosmetische inhoud: u heeft een ruime keuze uit verschillende geuren, kleuren en therapeutische eigenschappen van de ingrediënten.

Ontwerp uw eigen unieke collectie
Naast de collecties in deze catalogus kunt u bij Bunzl uw eigen collectie ontwerpen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een mooie lijn, passend bij uw huisstijl en bij de inrichting van uw kamers. Zo versterkt u uw imago en onderscheidt u zich van uw concurrenten. We begeleiden u van de eerste schets tot aan de levering en kunnen uw producten daarna ook voor u op voorraad houden.

Made in Europe
Of u nu kiest voor een bestaande of een eigen collectie, u bent bij Bunzl altijd verzekerd van een zeer hoge kwaliteit. Al onze cosmetische producten worden gemaakt in Europa en voldoen aan de strenge Europese richtlijnen op het gebied van cosmetica.

BunzlCosmetics: respect voor milieu, dier en mens
Samen met onze Europese zusterbedrijven hebben wij in 2015 ons eigen merk guest supplies gelanceerd: BunzlCosmetics. Producten van hoge kwaliteit, ontwikkeld met respect voor milieu, mens en dier.

Alle BunzlCosmetics producten worden in Europa geproduceerd, voldoen aan strikte Europese regelgeving en onderscheiden zich door het ‘veganist vriendelijk’-embleem én het Leaping Bunny certificaat. Kiest u voor guest supplies van BunzlCosmetics, dan kiest u voor 100%:
- dierproefvrije eindproducten
- dierproefvrije ingrediënten
- geschikt voor veganisten
- parabeenvrij
- dermatologisch getest
- nikkel getest
- producten die voldoen aan EU-cosmetische verordening (1223/2009/EG)

Catalogus aanvragen of direct producten bestellen?
U vindt alle guest supplies in de webshop.
Liever alle collecties in één overzicht? Vraag dan onze Guest Supplies catalogus aan of bekijk deze direct online.

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.