Hotel Cosmetica

Of uw gast nu op zakenreis is of een weekendje weg, hij verwacht een warm welkom op zijn hotelkamer. Een nette kamer, een goed bed… en lekkere guest supplies. Verfrissend en verrassend. Guest supplies die een luxe gevoel geven én hebberig maken: “Alles wat ik niet gebruik gaat mee naar huis”. Mooie reclame voor u!

Kiest u voor guest supplies met een industriële uitstraling? Is het milieu belangrijk bij uw keuze? Speelt u graag in op trends of geeft u de voorkeur aan een klassieke collectie? Alles is mogelijk. Zowel qua uitstraling, bedrukking en vorm van de verpakkingen, maar ook qua cosmetische inhoud: u heeft een ruime keuze uit verschillende geuren, kleuren en therapeutische eigenschappen van de ingrediënten.


Naast de collecties in deze catalogus kunt u bij Bunzl uw eigen collectie ontwerpen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een mooie lijn, passend bij uw huisstijl en bij de inrichting van uw kamers. Zo versterkt u uw imago en onderscheidt u zich van uw concurrenten. We begeleiden u van de eerste schets tot aan de levering en kunnen uw producten daarna ook voor u op voorraad houden.

Grafische prints zijn een enorme trend: geometrische vormen, strakke lijnen en vaak zwart-wit. Maak kennis met de nieuwe collectie van Bunzl Cosmetics: Bay Essentials. De bedrukking van onze nieuwe guest supplies spreekt direct tot de verbeelding. Deze guest supplies zijn geproduceerd in Europa en voldoen dus aan de strenge Europese wetgeving op het gebied van cosmetica. Bent u geïnteresseerd geraakt? Lees dan snel verder!

Bay Essentials

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.