Hotelbenodigdheden

Ruim assortiment hotelbenodigdheden
Hotelbenodigdheden vindt u volop in het ruime assortiment van Bunzl Foodservice, denk hierbij aan equipment voor uw hotelkamers, badkamers, lobby, vergaderzalen, restaurant en huishouding. Bunzl levert kwalitatieve hotel cosmetics voor uw gasten, standaardartikelen en producten met bedrukking van uw eigen logo. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u graag naar onze webshop.


Lees meer over het hotelassortiment voor uw:

• hotelkamers
• badkamers
• gastenartikelen
• housekeeping
• lobby
• restaurant
• vergaderruimtes


Milieubewuste oplossingen die voldoen aan de eisen van Green Key en Green Globe

MVO is een duidelijke trend in de hospitalitybranche en steeds meer hotels doen hun best om een Green Key of Green Globe certificaat te bemachtigen. Bunzl Foodservice adviseert graag op het gebied van MVO en is daarom een samenwerking aangegaan met Duurzame Hotels. Bovendien heeft Bunzl een groot aantal milieubewuste oplossingen in onder andere het Bewust Bunzl assortiment, die voldoen aan de eisen van Green Key of Green Globe. Heeft u vragen of wilt u weten hoe u ook zo duurzaam mogelijk kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!


Hotelbenodigdheden met persoonlijke bedrukking

Een private label is een prachtige manier om imago te benadrukken en te versterken. Door voor producten met uw eigen bedrukking te kiezen, laat u uw hotelcosmetica en guest amenities of merchandise artikelen perfect aansluiten bij de huisstijl van uw hotel! Bunzl Foodservice helpt u graag bij de ontwikkeling van een complete lijn private label artikelen. Bunzl zorgt voor de bedrukking van hotelcosmetica, verpakkingen en tassen tot suikerzakjes, servetten en relatiegeschenken. Neem contact met ons op voor meer informatie over een bedrukking van hotelbenodigdheden en uw eigen private label.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.