Veiligheid voorop!

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Dat geldt zowel voor uw personeel als voor uw gasten. Bent u erop voorbereid om snel eerste hulp te verlenen? Goede EHBO-artikelen zijn daarbij onmisbaar.

Levensreddende AED
Hopelijk hoeft u hem nooit te gebruiken. Maar áls er iemand gereanimeerd moet worden in uw hotel of restaurant, is een AED van groot belang. De ZOLL AED 3™ defibrillator biedt hulpverleners begeleiding bij het geven van reanimatie en dient zo nodig een potentieel levensreddende schok aan het hart toe. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen met een plotselinge hartstilstand.
U koopt de AED én alle toebehoren, zoals een draagtas of een extra batterij, bij Bunzl.

Verbandartikelen en eerstehulpstations
Gelukkig zullen de meeste ongelukjes minder ernstig zijn. Maar ook daarvoor kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Bij Bunzl kunt u terecht voor de noodzakelijke EHBO-artikelen. We verkopen verschillende soorten verbandkoffers, en ook de losse producten om uw verbandkoffers compleet te maken, zoals:

pleisters
gaaskompressen
(snel)verband
zwaluwstaartjes

Nieuw in het Bunzl-assortiment zijn de eerstehulpstations van Cederroth, die speciaal zijn bedoeld voor gebruik in de horeca. Naast de normale EHBO-artikelen vindt u in ons Eerstehulp- en brandwondenstation ook alles om snijwonden en brandwonden te verzorgen. Ze zijn hygiënisch, makkelijk bij te vullen en geschikt voor gebruik in natte ruimtes.

Oogspoeldouches en oogdouchestations
Heeft een van uw medewerkers of gasten een (bijtende) stof in het oog gekregen? Als u geen oogspoeldouche heeft kan het slachtoffer zijn oog spoelen met lauwwarm of koud water. Maar een oogspoeldouche werkt beter, omdat daar ontsmettende middelen inzitten. Het slachtoffer zet daarbij de fles tegen zijn oog en spoelt tot de fles leeg is.

Bunzl verkoopt ook speciale oogdouchestations van Cederrroth: de meeste compacte oogafdeling ter wereld. Alles wat u nodig heeft zit in het station, dat ook goed te gebruiken is door mensen zonder EHBO-kennis.

Pleisters voor het personeel
Als horecaspecialist verkopen wij uiteraard ook blauwe pleisters. Flink opvallend, zodat ze niet per ongeluk in een gerecht kunnen belanden. Met deze speciale detecteerbare horecapleisters voldoet u aan de HACCP-eisen.

In het Eerstehulp- en brandwonden Station zit ook een pleisterautomaat met daarin blauwe, detecteerbare pleisters. Extra hygiënisch en makkelijk bij te vullen.

Bekijk ons hele assortiment EHBO-artikelen.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.