Bunzl Foodservice Almere

Bunzl Foodservice, voorheen Hopa Disposables, werd in 1994 als eerste bedrijf in Nederland overgenomen door de Bunzl Groep. Sinds 2005 behoort ook voormalig Gelpa (nu Bunzl Retail & Industry) tot Bunzl, in augustus 2007 is King Nederland opgenomen in de Bunzl Groep, gevolgd door Worldpack in 2008 en Van ’t Veer in 2010. In 2011 tenslotte zijn Majestic Products en D-Care aan de groep toegevoegd. Deze aanvullingen zorgen voor een sterke positie in de markt.

Binnen de Bunzl organisatie wordt voortdurend expertise en informatie over trends in de markt, nieuwe producten en ontwikkelingen uitgewisseld. Door internationale inkoopafspraken met fabrikanten en het bieden van logistieke oplossingen aan onze afnemers is het mogelijk blijvend concurrerend te opereren en wordt de continuïteit op lange termijn gegarandeerd.
Indien u prijs stelt op professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen en een uitstekende service, neem dan contact op met Bunzl en Enjoy the difference…

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.