Bunzl wereldwijd

Bunzl Foodservice maakt onderdeel uit van Bunzl Plc, gevestigd in Londen. Bunzl Plc is een beursgenoteerde organisatie aan de London StockExchange. Wereldwijd is Bunzl actief in 30 landen, verspreid over 5 continenten met circa 250 distributiecentra. Door onze internationale inkoopkracht kunnen wij onze klanten lokaal de beste producten tegen de beste prijs te leveren.

Bunzl Foodservice
Totaalleverancier van disposables en verpakkingen
Werkt u in een hotel, bungalow- of attractiepark, restaurant, cateringbedrijf, koffiebar of convenience shop? Werkt u veel met (liefst duurzame) disposables en verpakkingen voor het eten en drinken dat u aanbiedt? Wilt u niet alleen standaardproducten, maar ook unieke innovaties? En wilt u niet met tig verschillende leveranciers moeten dealen?

One stop shop vol innovaties en duurzame artikelen
Gebruik Bunzl Foodservice dan als one stop shop voor al uw non-foodproducten. Met ruim 16.000 artikelen kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Van standaardproducten tot unieke innovaties. Van milieubewuste borden, bekers en bakjes tot diervriendelijke guest supplies. Van een grote range to-go-verpakkingen tot zuinige schoonmaakmiddelen. En van servet tot strijkplank. U kunt het zo gek niet bedenken. En wilt u daar uw eigen logo op? Dat kan! Onze chauffeur levert het vervolgens bij u af.

Duurzaamheid voorop
Duurzaam ondernemen vinden wij heel belangrijk. Daarom bieden wij naast vele milieubewuste artikelen, ook prachtige concepten aan. Mooie samenwerkingen waaraan u ook mee kunt doen voor een betere wereld, zoals Clean the World en The Good Roll.

Service op maat: Van EDI tot iDeal
Werkt u in een grote of complexe organisatie? Dan helpen wij u met een heel team van medewerkers. Maar ook een kleine foodtruck of bed & breakfast kan bij ons bestellen. Via onze webshop kunt u snel bestellen en – indien gewenst – betalen met iDeal. Service op maat!

Wereldwijd succesvolle speler: internationaal netwerk en grote inkoopvoordelen
Bunzl Foodservice is onderdeel van Bunzl plc. We hebben daardoor een groot, internationaal netwerk én de mogelijkheid om door heel de wereld te leveren. Een ander voordeel: wij kunnen in grote volumes produceren en inkopen. Op maat gemaakt of bedrukt, innovatief en duurzaam. In Nederland heeft Bunzl 10 vestigingen met elk een eigen specialisatie. Vanuit Bunzl Foodservice verzorgen we de totale supply chain van non-foodproducten voor alle bedrijven die zich begeven in de wereld van eten, drinken en slapen.

Een compleet Non-Food assortiment
Ons assortiment bestaat onder andere uit verpakkingsmaterialen, disposables, chemie (reiniging), hygiëneproducten, guest supplies, hotel equipment, tafelaankleding, glaswerk, porselein en bestek. Laat u inspireren op onze webshop: www.bunzlonline.nl
Meer informatie? Bel 036-5478600 of mail naar info@bunzl.nl.

De missie van Bunzl
Bunzl wil in Nederland de belangrijkste en meest onderscheidende leverancier zijn van non-food verbruiksartikelen door:
- De verwachtingen van onze klanten te overtreffen
- Zeer gemotiveerd en toegewijd personeel
- Innovaties in producten, concepten en outsourcing
- Strategische partnerships
- Een sociaal verantwoorde bijdrage te leveren aan de maatschappij

Bunzl vestigingen in Nederland
Bunzl Nederland heeft 10 vestigingen, elk met een eigen specialisatie:

Foodservice
- Bunzl, Almere

Retail & Industry
- Bunzl, Arnhem
- Janssen Packaging, Waalwijk

Healthcare, cleaning & hygiene
- King en D-care Tiel 
- De Ridder, Uitgeest
- Quality Services

Retail fashion
- Worldpack, Eindhoven

Personal Protection Equipment
- Majestic Spijkenisse, Bergen op Zoom
- Allshoes, Alkmaar

Historie van Bunzl in Nederland
Bunzl Foodservice, voorheen Hopa Disposables, werd in 1994 als eerste bedrijf in Nederland opgenomen in de Bunzl Groep. Sinds 2005 behoort ook voormalig Gelpa (nu Bunzl Retail & Industry) tot Bunzl. In augustus 2007 is King Nederland opgenomen in de Bunzl Groep, gevolgd door Worldpack in 2008 en Van ’t Veer in 2010. In 2011 zijn tenslotte Majestic Products en D-Care aan de groep toegevoegd. In 2014 is Bunzl in Nederland opnieuw verder gegroeid met de overname van Allshoes in 2014, gevolgd door De Ridder en Janssen Packaging in 2015. Deze aanvullingen zorgen ervoor dat we letterlijk van alle markten thuis zijn, en dat we elkaar waar mogelijk kunnen versterken.

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.