Afval

Afval wordt op dagelijkse basis en vaak in grote getalen geproduceerd. En om er voor te zorgen dat er goed mee wordt omgegaan moet afval verzameld worden. Hiervoor moet voldoende gelegenheid zijn binnen bijvoorbeeld het hotel of het kantoor. Ook kan er gedacht worden aan afvalscheiding. Zet bijvoorbeeld eens een plastic of papierbak neer. Een afvalbak is een onmisbaar product om de omgeving netjes te houden. 

Bunzl Foodservice bied een ruim assortiment, gevuld met professionele afvalbakken en bekende merken. Denk hierbij aan merken als Easybin, Brabantia en Rubbermaid in verschillende vormen, kleuren en materialen. Daarnaast heeft u de keuze uit afvalbakken voor verschillende ruimtes, zoals de keuken, het toilet of de bedrijfskantine.

Scheiden van afval
Er zijn veel verschillende benamingen voor afvalemmers die geschikt zijn voor het scheiden van afval. Duo afvalemmers, dubbele afvalbakken of twin bins, in principe betekent het allemaal hetzelfde: een prullenbak met twee of meer binnenbakken voor het scheiden van afval. Ook deze prullenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in alle verschillende maten.

Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder op onderstaande pagina's!

- Afvalbakken en afvalzakken
- Afvalbeheersbijdrage


Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.