Klant worden bij Bunzl Foodservice

U wilt graag klant worden bij Bunzl Foodservice, dat is een slimme keuze! Wij zijn u graag van dienst en om zo snel mogelijk voor u aan de slag te gaan, heeft Bunzl Foodservice een aantal gegevens van u nodig.
U kunt dit direct regelen met onze afdeling Customer Service via telefoonnummer 036-5478666, of u kunt dit online regelen. Vul het contactformulier in en geef in het opmerkingen-vak aan dat u klant wilt worden.
Onze medewerkers van de afdeling Customer Service nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voordelen bestellen via de Bunzl Foodservice webshop

Bestellen via de webshop levert u diverse voordelen op:
  • Gebruiksvriendelijke webshop met een overzichtelijke indeling van het assortiment
  • Eenvoudig zoeken en filteren om de juiste artikelen te vinden met bijpassende suggesties 
  • Snel en eenvoudig bestellen, op basis van (opgeslagen) favorietenlijsten of door middel van snel bestellen (via .csv)
  • Uitgebreid overzicht van alle online bestellingen
  • Uitgebreid adresboek met bijbehorende kostenplaatsen en budgetten
  • Mogelijkheid tot inrichten van rollen en rechten met bijbehorende functionaliteiten (goedkeuren en budget bewaken.


Van bezoeker naar klant

Bij uw eerste bezoek aan onze webshop bent u een zogenoemde bezoeker. U heeft zo de mogelijkheid om ons assortiment te bekijken. U ziet echter geen prijzen bij de artikelen. Hiervoor zult u een account moeten aanvragen bij Registratie. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan uiteraard direct.

Na het registreren van uw account bent u een prospect. Als prospect is het mogelijk om ons uitgebreide assortiment te bekijken en heeft u de mogelijkheid om offertes aan te vragen. Één van onze medewerkers neemt contact met u op over uw registratie en/of offerteaanvraag. Gaat u akkoord met onze voorwaarden en zijn verder al uw vragen beantwoord, dan registreren we u als klant en kunt u direct gebruik maken van alle voordelen van onze webshop.

Als geregistreerd klant bij Bunzl Foodservice zijn de mogelijkheden en de voordelen van de nieuwe webshop voor u groot. Zo kunt u snel en eenvoudig bestellingen plaatsen, favorietenlijsten gebruiken, uw eerdere bestellingen zien en mogelijk opnieuw gebruiken én inzicht krijgen in het adresboek met bijbehorende gebruikers, budgetten en kostenplaatsen. Tevens heeft u als geregistreerd klant ook de mogelijkheid om een offerteaanvraag te doen, om voor bepaalde artikelen specifieke prijsafspraken aan te vragen. 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.