*Actie* Wrapmaster 4500 dispenser + aluminiumfolie rol.
Van €79,99 voor €14,99!

Maak gebruik van de unieke Wrapmaster actie! Nu een Wrapmaster 4500 dispenser + aluminiumfolie rol voor slechts €14,99!

Het Wrapmaster-assortiment biedt professionele dispensers waarbij je moeiteloos rekfolie, aluminiumfolie of bakplaatpapier kan afscheuren om uw eten mee af te dekken. De Wrapmaster-bijvulrollen passen allemaal in het gepatenteerde slot- en sleutelmechanisme in de Wrapmaster-dispensers. De Wrapmaster-dispensers zijn al meer dan 20 jaar vertrouwd door professionele chef-koks en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes om te voldoen aan de eisen van elke professionele keuken. Van grootschalige keukens met grote volumes, tot en met mobiele voedselbewerkingen. 

De Wrapmaster helpt u om kruisbesmetting te voorkomen doordat de Wrapmaster eenvoudig is te reinigen en te ontsmetten tijdens onderhoud. Tevens is de Wrapmaster gemakkelijk te wassen in een vaatwasser. Wrapmaster-dispensers hebben een gepatenteerd verborgen mes waardoor ze veilig te gebruiken zijn en elke keer weer de perfecte snede leveren. Het is bewezen dat ze afval verminderen en de productiviteit verhogen, waardoor chefs waardevolle tijd en geld besparen.

De voordelen van de Wrapmaster dispenser op een rij
Bunzl-BFS-BFS:/5 usp's wrapmaster.png

De 3 Wrapmaster bijvulrollen in het assortiment van Bunzl Foodservice

Rekfolie
De rekfolie van Wrapmaster heeft een hoge kleefkracht, lange rek en goede sterkte. Wrapmaster rekfolie is geschikt voor het omhullen en verpakken van alle voedingsmiddelen, behalve pure vetten en oliën of voedsel geconserveerd in olie. De rekfolie kan gebruikt worden in de koelkast, vriezer en magnetron. Helpt voedselverspilling te verminderen, voedsel te bewaren en de smaak te beschermen!

Aluminiumfolie
Wrapmaster aluminiumfolie is perfect voor de eisen van alle professionele keukens.
Zijn veelzijdigheid betekent dat hij geschikt is voor voering, grillen en braden.

Bakpapier
Wrapmaster bakpapier is ideaal voor uw bakbehoeften en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron. Het heeft een siliconencoating waardoor het niet nodig is om het bakpapier in te smeren, om een uitstekende antikleefkwaliteit te bieden. Wrapmaster bakpapier is ongebleekt en bevat geen gefluoreerde chemicaliën.

Productvideo’s van de Wrapmaster
Om te zien hoe Wrapmaster het verschil heeft gemaakt voor professionele keukens of om onze productvideo's te bekijken klik hier!

Bestel hier
Bestel hier de Wrapmaster 4500 dispenser + aluminiumfolie rol voor slechts €14,99.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.