Bunzl Foodservice

Where hospitality begins

Wil jij werken bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf dat al jaren een autoriteit is in onder andere de Foodservice branche? Waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden.

Bunzl Foodservice is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit hotelketens, restaurants, cateraars, leisure organisaties en To Go horecalocaties. Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, strategische partnerships en innovaties in producten en concepten.

Bunzl Foodservice zoekt voor een inhouse plaatsing bij haar relatie Victoria Trading per direct een

Relation & Process manager (40 uur)
Standplaats Houten/Almere

Victoria Trading is een inkooporganisatie van zeven foodservicebedrijven in Nederland. Sinds 2 juli 2013 bundelen zij hun krachten op inkoopgebied van producten, diensten en logistiek, met als doel een betere prijs-kwaliteitverhouding, vergroting van efficiency in de keten, innovatie en intensivering van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat mag je vooral gaan doen?
Je bent als Relation & Process manager verantwoordelijk voor het begeleiden en monitoren van (tender)projecten en bent aanjager voor het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe (duurzame) concepten en producten. Met als resultaat de realisatie van vooraf gestelde doelen van Bunzl Foodservice en Victoria Trading. Tevens ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de coördinatie rondom Victoria leden en projecten.

Hoe ga je dit doen?
De Relation & Process manager is een solistische rol binnen de Victoria Trading organisatie. Je hebt een verbindende rol tussen alle leden van de Trading waarbij alle belangen gewaarborgd worden. Je bent circa 3 dagen in de week werkzaam in Houten en bezoekt de individuele leden. De overige dagen werk je in Almere. Je rapporteert aan de Inkoopmanager van Victoria Trading en de Commercieel directeur Bunzl Foodservice.

Wat neem je hiervoor mee?
Je hebt een communicatieve, sterke persoonlijkheid met kennis van de markt. Je werkt resultaatgericht, pro actief en houdt als spin in het web controle op al je werkzaamheden. Daarnaast ben je analytisch sterk en financieel goed onderlegd. Je weet waar prioriteiten liggen en hebt hierbij oog voor verschillende belangen.

Je bent een bouwer, leergierig en neemt initiatieven. Daarnaast ben je enthousiast, goedgehumeurd en niet snel uit het veld geslagen. De uitdagingen waar je tegenaan loopt beschouw jij als de jouwe; je zou dat ‘eigenaarschap’ kunnen noemen.

Wij verwachten
- Minimaal 3 jaar ervaring in B2B marketing;
- HBO/WO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
- Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement;
- Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
- Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift;
- Kennis van en ervaring met (internationale) aanbestedingen;
- Kennis van de foodservice industrie / verpakkingsmarkt is een sterke pre.

Je kiest voor deze rol omdat
- wij jou een uitdagende functie bieden binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan;
- je ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
- wij jou een passende beloning geven voor je werkzaamheden inclusief een leaseauto, laptop, mobiele telefoon, pensioenregeling en 27 vakantiedagen.

Dus waar wacht je nog op? Een nieuwe carrière ligt op je te wachten met eindeloze mogelijkheden.
Denk jij dat je het verschil kunt maken? Grote kans dat wij je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Philippine van der Putten, Commercieel Directeur via 036-5478600.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.