Marketeer (36/40 uur)

Lijkt het jou leuk om bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf te werken dat al jaren een autoriteit is in onder andere de Foodservice branche? En durf jij initiatieven te nemen met hospitality hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Wat mag je vooral gaan doen?
Je bent als Marketeer verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en het uitbouwen van het merk Bunzl Foodservice. Ook valt het uitrollen van onze On-Demand verkoopstrategie onder jouw werkzaamheden.

Dit doe je onder andere door story-telling, het actief inzetten van de diverse social media kanalen, het opstellen van persberichten en het houden van interviews. Daarnaast ben je actief met het maken van presentatiemateriaal en geef je (mede) vorm aan evenementen. Je adviseert stakeholders op het gebied van marketing, signaleert saleskansen en helpt mee met het in de markt zetten van (innovatieve) producten.

Als marketeer krijg je veel vrijheid om het marketingbeleid zelfstandig vorm te geven. Je wordt hierin ondersteund door collega’s van de afdeling E-commerce en Content & Design. Tevens heb je contact met de marketing collega’s van overige Bunzl vestigingen in Nederland. Je rapporteert aan de Commercieel directeur.

Hoe ga je dit doen?
Dat horen wij graag van jou! Wees creatief en overtuig ons waarom jij onze nieuwe collega gaat worden.

Je kiest voor Bunzl omdat

 • je een creatief, positief en hardwerkend persoon bent die graag zijn/haar mouwen opstroopt om samen met het team net dat beetje extra voor elkaar te krijgen;
 • je graag verder komt en jezelf wil blijven ontwikkelen, doorgroeien is belangrijk en je gaat dan ook graag de uitdaging aan om die groei te realiseren;
 • wij jou een passende beloning geven voor je werkzaamheden inclusief pensioenregeling, 27 vakantie dagen en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • je van een goede sfeer houdt. Hierbij kun je denken aan collega’s die zo nu en dan even een balletje hoog houden, bij een echt goed muzieknummer het volume net wat hoger gezet wordt en er gezellig samen geluncht wordt. En je kunt zelfs elkaar uitdagen voor een potje poolen of een darttoernooitje op ons dartbord.


Wij verwachten

 • Minimaal 2 jaar ervaring in B2C of B2B marketing;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement;
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Kennis van de hotel en/of foodservice industrie in een pre.


Wie zijn wij?

Bunzl Foodservice in Almere is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit onder andere:

 • Hotelketens
 • Restaurants
 • Cateraars
 • Leisure organisaties 
 • To Go horecalocaties


Denk hierbij aan toonaangevende bedrijven zoals Compass Catering, Efteling, Center Parcs, NS Stations, Hilton, NH hotels en HMS Host.

Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, strategische partnerships en innovaties in producten en concepten.

Dus waar wacht je nog op? Solliciteer! Een nieuwe carrière ligt op je te wachten met eindeloze mogelijkheden.
Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Bunzl? Zeer grote kans dat wij je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Philippine van der Putten, Commercieel Directeur via 036-5478600.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.