Bunzl Foodservice
Where hospitality begins 


Wil jij werken bij een bedrijf in de Foodservicebranche waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden. Bunzl Foodservice is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit hotelketens, restaurants, cateraars, pret- en vakantieparken en to go horecalocaties. Denk hierbij aan toonaangevende bedrijven zoals Compass Catering, de Efteling, Toverland, Center Parcs, Hilton, NH hotels, de NS stations en Schiphol.

Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, innovaties in producten en concepten.

Wij zoeken per direct enthousiaste:
Magazijn medewerkers (orderpickers) (40 uur) Almere

Wat mag je vooral gaan doen?
Als magazijn medewerker ben jij een belangrijke schakel naar onze klanten toe. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het foutloos orderpicken van de orders van onze klanten in ons eigen magazijn in Almere. Onze slogan ‘where hospitality begins’ stroomt ook door jouw aderen. Doordat jij je hard maakt om de juiste goederen in de gewenste hoeveelheden zonder schade op tijd klaar te zetten voor onze eigen chauffeurs, werk jij mee om onze klanttevredenheid op een hoog niveau te houden.

Hoe ga je dit doen? 
Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en flexibel. Je werkt in principe op doordeweekse dagen van 7 uur tot 4 uur, maar je kunt op piekmomenten net dat stapje extra zetten. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen taken, bent klantgericht en vindt het leuk om in een logistieke omgeving te werken. Daarnaast heb je goede contactuele eigenschappen, ben je energiek en hou je van een geintje op zijn tijd.

Mocht je je heftruckdiploma/combi truck willen halen, dan bieden wij jou ook mogelijkheden daartoe. Ook krijg je een training Medewerker Luchtvracht Bevoorrading en kun je deelnemen aan onze eigen workshops in onze Bunzl Academy. Werkkleding verzorgt Bunzl voor je.

Wij verwachten
- Fulltime beschikbaarheid;
- Ervaring binnen de logistiek is een pre;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke instelling;
- Vooral heel veel enthousiasme!

Je kiest voor Bunzl omdat
- Wij jou een uitdagende functie bieden in een dynamische organisatie waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan;
- Je ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
- Wij jou ten alle tijden stimuleren om mee te denken en verantwoordelijkheid te nemen;
- Wij jou een passende beloning boven het minimum loon geven voor je werkzaamheden.

Dus waar wacht je nog op?
Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Bunzl? Grote kans dat wij je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Richard Aloserij, Hoofd magazijn via 036-5478600.

Dank als je wilt meedenken, maar we stellen acquisitie niet op prijs.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.