Bunzl Foodservice
Where hospitality begins

Wil jij werken bij een bedrijf in de Foodservicebranche waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Kun je niet stilzitten en ben je op zoek naar een (bij)baan waar jij je energie in kwijt kan ? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden. Bunzl Foodservice is een hard groeiende gastvrije organisatie met een hele prettige werksfeer, een sterk ”samen gevoel”. Bunzl is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit hotelketens, restaurants, cateraars, pret- en vakantieparken en To go horecalocaties.

Ga lekker bij ons aan de slag als enthousiaste
Magazijn medewerker (oproepkracht)

Wij zijn in Almere voor de piekmomenten en de vakantieperiode in de maanden maart/april/mei en juli & augustus op zoek naar enthousiaste medewerkers die in ons magazijn komen helpen o.a. met orders verzamelen.

Wat wij vragen van je?
Als Magazijn medewerker ben jij een belangrijke schakel naar onze klanten toe. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het verzamelen, compleet en verzendklaar maken van de bestellingen in ons eigen magazijn in Almere. Om dit voor elkaar te krijgen maak je gebruik van scanners en orderlijsten. Je werkt altijd samen met een groep collega’s en hebt in de pauze toegang tot het bedrijfsrestaurant. We verzorgen je werkkleding en training voor veiligheid.

Hoe ga je dit doen?
Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en bent flexibel en gemotiveerd om in vakantieperiodes te werken. Dit kan voor fulltime zijn, maar ook parttime is mogelijk. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Almere. Een rijbewijs of ervaring met een heftruck een pre. Werkkleding verzorgt Bunzl voor je.

We bieden je een leuke vakantiebaan, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en lekker actief kunt blijven. Je bent energiek en houdt van een geintje op zijn tijd. Je kan werken wanneer je wilt.

Interesse?
Solliciteer digitaal op deze functie via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Heb je vragen? Bel dan naar Bunzl Foodservice - Richard Aloserij, Hoofd magazijn via
036-5478600.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.