Bunzl Foodservice,

Where hospitality begins

Wil jij werken bij een jaarlijks groeiend beursgenoteerd bedrijf dat al jaren een autoriteit is in de Foodservice branche? Waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden.

Bunzl Foodservice is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit hotelketens, restaurants, cateraars, leisure organisaties en to go horecalocaties. Denk hieraan toonaangevende bedrijven zoals Compass Catering, Efteling, Center Parcs, NS Stations, Hilton, NH hotels en HMS Host. Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, strategische partnerships en innovaties in producten en concepten.

Wij zijn ter vervanging van een vertrekkende medewerker per direct op zoek naar een
Facilitair / QSE manager (32-40 uur)

Wat mag je vooral gaan doen?
Als Facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal managen, uitvoeren en beheren van facilitaire zaken. Hierbij valt te denken aan het beheer van het bedrijfspand, terrein en inventaris. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het wagenpark, telefonie, intern materieel, afvalstromen, schadeafhandelingen, inbraakbeveiliging, schoonmaak en contractbeheer. En deze lijst somt nog lang niet alles op. Gelukkig ben je niet alleen. In je team zit ook een Facilitair medewerker die onder jouw leiding de uitvoerende pandbeheer taken op zich neemt. Vanuit je QSE rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van het kwaliteits-, voedselveiligheid-, en milieubeleid.

Je zorgt voor kennisoverdracht aan medewerkers en bent verantwoordelijk voor de BHV binnen de organisatie. Tevens mag je je bezig houden als preventiemedewerker. Je voert zelfstandig de onderhandelingen met externe partijen en zorgt daarbij voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Je zorgt voor naleving van de ISO-normen en adviseert of stuurt zo nodig bij. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager en adviseert het MT en de directie gevraagd en ongevraagd.

Hoe ga je dit doen?
Je bent een ervaren Facilitair /QSE manager. Dat jouw dag bestaat uit onverwachte zaken geeft jou alleen maar een kick. Je signaleert, onderhandelt en voert uit met een hands on mentaliteit. Je werkt planmatig en projectmatig en kunt zowel op operationeel als tactisch niveau acteren.

Wij verwachten:
- HBO werk- en denkniveau richting facility;
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Kennis van de werkwijze en procedures met betrekking tot ISO-normeringen 9001, 14001 en 22000;
- Zeer goede kennis van Microsoft Office. Kennis van Mavim is een pre;
- Goede kennis van zowel functionele als technische specificaties van installaties;
- Aantoonbare projectmanagement vaardigheden;
- Flexibiliteit op werkuren. Je komt wel eens calamiteiten tegen of er moeten testen gedaan worden die buiten reguliere werkuren vallen;
- Bovenal heel veel enthousiasme.

Je kiest voor Bunzl omdat:
- Wij een uitdagende functie bieden binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan;
- Je ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
- Wij een passende beloning geven voor je werkzaamheden inclusief een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mobiele telefoon.

Dus waar wacht je nog op? Een nieuwe carrière ligt op je te wachten met eindeloze mogelijkheden.
Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Bunzl? Grote kans dat wij je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Voor vragen kun je contact opnemen met Esther via
036-5478600.

Dank als je wilt meedenken, maar we stellen acquisitie niet op prijs.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.