Tork

Tork is het toonaangevende internationale merk voor professionele hygiëneoplossingen.
Van papieren handdoeken in de sanitaire ruimten van hotels tot servetdispensers in restaurants, Tork levert een geweldige ervaring voor de gebruiker en een gemakkelijke ervaring voor de koper.
Als onderdeel van SCA streven we ernaar om op een duurzame manier te voldoen aan uw wensen, zodat u tijd, geld en moeite bespaart en u zich kunt richten op de dingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden. Tork is een wereldwijd merk van SCA

Ons aanbod
Elke keer dat u iets moet afnemen, drogen, reinigen of oppoetsen, staan we voor u klaar. Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimten, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verder gaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.


Bekijk hier alle Tork porducten in onze webshop. Bent u nog geen klant en kunnen wij u verder helpen, registreer je dan!


Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.