Terras

Stel je voor, uw klant op een terras met de mooiste luxe glazen en toebehoren voor uw dranken. Een mooie luxe uitstraling voor uw bedrijf op uw terras, het kan! Bunzl Foodservice heeft een mooie selectie glazen. Denk aan borrelglazen, whiskyglazen, longdrinks glazen, champagne glazen, cocktail glazen en nog veel meer!

Borrelglazen, zijn bedoeld voor sterke dranken zoals tequila, ijskoude wodka. Ook worden deze glazen gebruikt als maateenheid. Zo heeft u de perfecte hoeveelheid alcohol, om gemengd te kunnen worden met een mixdrank.
Whiskyglazen, ook wel ‘’Old Fashionglazen’’ genoemd worden gebruikt voor alcoholische dranken als whisky met ijs en voor bepaalde cocktails. De glazen hebben een wat luxere uitstraling, door de verschillende motieven op het glas.
Longdrinkglazen, misschien wel het glas die je het meeste voorbij ziet komen op terrasjes. Het is een wat langer glas om bijvoorbeeld gin-tonics en mojitos in te maken, maar word ook veel gebruikt voor frisdranken.
Champagneglazen, een glas wanneer u dit ziet dat je gelijk weet waar het voor bedoeld is, maar wist u dat de vorm van deze glas een reden heeft? Door de vorm van het glas blijft de drank regelmatig en langdurig bruisen! Bunzl Foodservice heeft hoogwaardige luxe champagne glazen in hun assortiment.
Cocktailglazen, dit glas spreekt natuurlijk al voor zichzelf, maar wist u dat Bunzl Foodservice ook alles heeft om een cocktail te maken!? Denk aan een cocktail strainer, lepel, prikker en shakebaker.

Glaswerk bedrukken
Naast de glazen die uit voorraad leverbaar zijn, biedt Bunzl Foodservice u de mogelijkheid uw glaswerk te laten bedrukken. Wanneer u uw glaswerk wilt laten bedrukken kunt u contact met ons opnemen, voor maatwerk van hoge kwaliteit.

Bekijk hier onze glazen en toebehoren onze webshop.

Maak uw drank compleet

Onderscheid uw drankjes van de rest, met bijvoorbeeld een versiering in uw glas. Bunzl Foodservice heeft verschillende toebehoren voor in uw glas. Denk aan:

- Prikkers (cocktail prikker)
- Verschillende soorten rietjes
- Stampers
- IJs figuren

Fruit Fly Ninja

Fruitvliegjes bestrijden doet u met de Fruit Fly Ninja. Fruitvliegjes zijn een bron van irritatie in menige horecalocatie. Fruit Fly Ninja® is de biologische oplossing in de vorm van een kleine en discrete val.

- Effectief: sterkste lokstof ter wereld en dichtbij de overlast te plakken
- Gemaakt van biologisch afbreekbare onderdelen
- De lokstof is niet giftig en zelfs food grade
- Kan niet omvallen en knoeien; hij zit vastgeplakt
- Ontworpen op gebruiksgemak: stick & go!
- Discreet uit het zicht te plaatsen

Bestel hier uw Fruit Fly Ninja

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.