Tableware

Op zoek naar mooi porselein, glaswerk of bestek? Voor al uw tableware kunt u terecht bij Bunzl Foodservice. Kijk in de Bunzl Foodservice webshop of download onze uitgebreide Tableware Catalogus voor een volledig overzicht van ons tableware assortiment.


Robuust servies op maat

Bunzl Foodservice levert robuust servies van bekende porseleinmerken als Churchill, Australian Fine China, Maastricht Porselein en Palmer, maar ook melamine varianten servies. Voor ieder budget heeft Bunzl Foodservice een passende oplossing op het gebied van servies. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het servies te personaliseren door middel van bedrukking. Neem voor een eerste indruk een kijkje in onze webshop.


Uitgebreid assortiment glaswerk

Bunzl Foodservice biedt mooi glaswerk voor iedere toepassing, in iedere prijsklasse en van bekende merken en minder bekende merken. Bij Bunzl Foodservice vindt u een uitgebreid assortiment bierglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, borrelglazen, champagneflutes, karaffen en tumblers, van prachtige merken als Arc(oroc), Duralex, Durobor, Libbey, Luigi en Rocco Bormioli, Mammoet en Schott Zwiesel. Glaswerk leveren wij ook met bedrukking op maat. Voor de onbedrukte glazen kunt u een kijkje nemen in onze webshop.


Bestek van hoge kwaliteit

Vorken, messen, lepels, gebakscheppen, botermesjes, groentelepels, koffielepels, visbestek: het is allemaal verkrijgbaar bij Bunzl Foodservice. Bunzl Foodservice biedt bestek aan in verschillende staalsoorten en afwerkingen. In samenwerking met Amefa en Pinti Inox, dé RVS specialisten in Europa, heeft Bunzl Foodservice een uitgebreid assortiment bestek samengesteld binnen de door Bunzl gestelde hoge kwaliteitseisen. Een overzicht van ons assortiment bestek vindt u in onze webshop.


  

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.