Servies

Servies van de beste porseleinmerken
Om servies van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, werkt Bunzl Foodservice samen met bekende porseleinmerken als Australian Fine China, Churchill, Maastricht Porselein en Palmer. Deze merken voldoen aan de hoge eisen die er aan servies worden gesteld in de horeca.

Binnen de bestaande assortimenten van de verschillende producenten heeft Bunzl Foodservice ervoor gekozen om te werken met de hoogst haalbare kwaliteit in de verschillende prijsklassen. Al het aangeboden porselein in het assortiment van Bunzl Foodservice draagt hierdoor het kenmerk ‘hotel porselein’, dit is professioneel servies dat voldoet aan de eisen van een hoogwaardige horeca onderneming.


Professioneel servies met een kwaliteitsgarantie

Om onze hoge kwaliteit te garanderen, geldt op een aantal artikelen een chipgarantie. Dat wil zeggen: mocht het item door normaal gebruik gaan chippen (afschilferen), dan krijgt u binnen de garantieperiode het item kosteloos opnieuw geleverd. In de Tableware Catalogus staat deze chipgarantie aangemerkt met een speciaal symbool.


Servies in verschillende materialen

Verschillende soorten porselein leveren een verschillende kwaliteit servies: voor het onderscheid tussen porselein, fine china en vitroporselein verwijzen wij u graag naar de Materiaalspecificaties.
Naast de diverse porseleinsoorten vindt u bij Bunzl Foodservice ook servies gemaakt van melamine. Melamine is sterk, hard en licht, redenen waarom het gebruikt wordt om er bijvoorbeeld buffetschalen van te maken.
Bunzl Foodservice adviseert u graag in welk soort materiaal het meest geschikt is voor uw (horeca) onderneming.


Bedrukken van servies

Bij Bunzl Foodservice is het mogelijk om servies te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Omdat bedrukken maatwerk is, vragen wij u contact met ons op te nemen, wanneer u interesse heeft in servies met gepersonaliseerde bedrukking. Bekijk in onze webshop alle producten van ons servies assortiment. 

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.