PrimeSource

Hoge kwaliteit schoonmaak- en hygiëneproducten voor een scherpe prijs
Wilt u geld besparen op uw schoonmaakproducten, vaatwasproducten, hygiëneproducten, folie, zakken, tassen, tape, koffiebekers en overige disposables? Kies dan voor PrimeSource. PrimeSource is het eigen merk van Bunzl en staat voor kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Bovendien zijn de PrimeSource producten altijd op voorraad.


PrimeSource is de milieubewuste oplossing van hoge kwaliteit

PrimeSource is geschikt voor iedereen die geld wil besparen op zijn hygiëneartikelen, disposables of verpakkingsmaterialen, maar wel hoge eisen stelt aan de kwaliteit en de uitstraling van uw keuken en sanitaire ruimtes. PrimeSource staat voor:
• Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
• Een ruim en compleet assortiment
• Een uniforme, hygiënische uitstraling
• Alle artikelen altijd uit voorraad leverbaar
• Milieubewust


Compleet duurzaam schoonmaakassortiment

Binnen het Bunzl PrimeSource assortiment bieden we een uitgebreide lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten voor gebouwonderhoud, de vaatwas en de professionele keuken, die u bovendien een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren. Naast de normaal-geconcentreerde dagelijkse reinigers omvat het assortiment ook efficiënte hoogconcentraten. Alle PrimeSource producten zijn duurzaam en dit wordt duidelijk aangegeven in de vorm van het Ecolabel, AISE symbool en/of het Nordic Ecolabel.
Bij het samenstellen van de lijn is het gebruiksgemak waarmee de gebruiker dit assortiment in de praktijk moet kunnen toepassen uitgangspunt geweest. Er zijn herkenbare kleuren toegekend aan de producten die horen bij gebouwonderhoud, vaatwas en keukenhygiëne. De kleurcoderingen die vervolgens terugkomen in het schoonmaakplan zijn afgestemd op de kleuren van het product. Met de juiste hulpmaterialen zoals borstelwerk, sponzen, doeken en werkwagens is het schoonmaakassortiment van Bunzl compleet. Het volledige overzicht van het assortiment vindt u in de brochure PrimeSource Cleaning (pdf) en de producten zijn direct te bestellen via de Bunzl Foodservice webshop.


Uitgebreid hygiëne assortiment

Bent u op zoek naar hygiëneproducten voor uw toiletruimte, wasruimte of werkruimte? Het hygiëne assortiment van PrimeSource is functioneel, eenvoudig in het dagelijks gebruik en het levert een perfect hygiënisch resultaat. Het PrimeSource hygiëne assortiment wordt steeds verder uitgebreid en bestaat inmiddels uit: handdoeken, poetsrollen, zeep, toiletpapier, toiletbrilreinigers, luchtverfrissers, tissues, afvalbakken, damesverbandzakhouders, toiletborstelhouders en damesverbandservice. Alle hygiëneproducten zijn leverbaar inclusief dispensers. Bovendien is een groot aantal producten milieubewust en voorzien van het Ecolabel. Bekijk in onze PrimeSource catalogus het complete hygiëne assortiment.


PrimeSource Sensations koffieconcept

Met de uitgebreide en eigentijdse lijn aan koffie disposables laat u iedereen genieten van een heerlijk kopje koffie. Het PrimeSource Sensations koffieconcept bestaat uit koffiebekers in vijf verschillende maten, suikersticks, creamersticks, Canderel, roerstaafjes in een bijpassende dispenser en om het geheel compleet te maken Speculoos koekjes! Ook aan de presentatie is gedacht. Voor op de counter, in een koffiehoek of in de vergaderzaal bieden we een 5-vaks display waarin u alle toebehoren in kwijt kunt. De producten uit het koffieconcept zijn direct te bestellen via onze webshop.


PrimeSource assortiment continu in ontwikkeling

Ons PrimeSource assortiment is continu in ontwikkeling. Naast hygiëneproducten bieden wij u ook andere producten onder ons private label. Denkt u hierbij aan plastic en kartonnen drinkbekers, latex handschoenen, aluminiumfolie, rekfolie, draagtassen, tape, theelichten en disposable bestek. U vindt het complete assortiment in de Bunzl Foodservice webshop. Neem gerust contact met ons op om te horen hoe u kunt besparen op uw kosten met PrimeSource.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.