Bunzl wereldwijd

Bunzl Foodservice maakt onderdeel uit van Bunzl Plc, gevestigd in Londen. Bunzl Plc is een beursgenoteerde organisatie aan de London StockExchange. Wereldwijd is Bunzl actief in 29 landen, verspreid over 5 continenten met circa 250 distributiecentra. Wij hebben een internationale inkoopkracht en zijn daardoor in staat om onze klanten lokaal de beste producten tegen de beste prijs te leveren.

Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is dé totaalleverancier voor uw non-food essentials voor hotels, leisure parken/accommodaties, restaurants, cateringlocaties en to go outlets. Bunzl Foodservice heeft een zeer breed assortiment van meer dan 16.000 artikelen: van standaardartikelen tot artikelen op maat, zodat u de uitstraling van uw bedrijf verder kunt professionaliseren. En indien gewenst houden wij uw producten zelfs voor u op voorraad, zodat u zich kunt concentreren op uw core-business. Door jarenlange ervaring en samenwerkingen met professionele leveranciers kan Bunzl u precies leveren wat u nodig heeft. Of het nu gaat op disposables met bedrukking, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, glas, servies en bestek of een private label voor uw hotelcosmetica en guest amenities: Bunzl Foodservice regelt het!

Binnen de Bunzl organisatie wordt voortdurend expertise en informatie over trends in de markt, nieuwe producten en ontwikkelingen uitgewisseld. Door internationale inkoopafspraken met fabrikanten en doordat Bunzl logistieke oplossingen biedt aan onze afnemers is het mogelijk om blijvend concurrerend te opereren en garanderen wij continuïteit op de lange termijn.
Bunzl staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen en een uitstekende service, in Nederland, maar ook wereldwijd.

Daarnaast is Bunzl een zeer milieubewuste organisatie die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Ons MVO-beleid, certificeringen en ons assortiment zijn aangepast op belangrijke milieu eisen die worden gesteld door bijvoorbeeld Green Key en Green Globe.

De missie van Bunzl
- Bunzl wil in Nederland de belangrijkste en meest onderscheidende leverancier zijn van non-food verbruiksartikelen door:
- De verwachtingen van onze klanten te overtreffen
- Zeer gemotiveerd en toegewijd personeel
- Innovaties in producten, concepten en outsourcing
- Strategische partnerships
- Een sociaal verantwoorde bijdrage te leveren aan de maatschappij

Bunzl vestigingen in Nederland
Bunzl Nederland heeft 10 vestigingen, elk met een eigen specialisatie:

Foodservice
- Bunzl Almere
 
Retail & Industry
- Bunzl Arnhem
- Janssen Packaging - Waalwijk
 
Healthcare, cleaning & hygiene
- King Tiel, Den Helder
- D-Care Houten
- De Ridder Uitgeest
 
Retail fashion
- Worldpack Eindhoven
 
Personal Protection Equipment
- Majestic Spijkenisse, Bergen op Zoom
- All Shoes Alkmaar

Historie Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice, voorheen Hopa Disposables, werd in 1994 als eerste bedrijf in Nederland overgenomen door de Bunzl Groep. Sinds 2005 behoort ook voormalig Gelpa (nu Bunzl Retail & Industry) tot Bunzl, in augustus 2007 is King Nederland opgenomen in de Bunzl Groep, gevolgd door Worldpack in 2008 en Van ’t Veer in 2010. In 2011 zijn tenslotte Majestic Products en D-Care aan de groep toegevoegd. In 2014 is Bunzl in Nederland opnieuw verder gegroeid met de overname van Allshoes in 2014, gevolgd door De Ridder en Janssen Packaging in 2015. Deze aanvullingen zorgen voor een sterke positie in de markt.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.