Horecava 2019
Maandag 7 t/m donderdag 10 januari 2019

Van maandag 7 t/m donderdag 10 januari 2019 vindt de Horecava voor de 63e keer plaats. Professionals in de foodservice branche kunnen zich tijdens deze vakbeurs 4 dagen lang laten onderdompelen in de wereld van eten, drinken en slapen. Ook Bunzl Foodservice maakt haar opwachting tijdens de horecabeurs. U bent van harte welkom op stand 01.224 om al onze innovaties op het gebied van (duurzame) disposables en verpakkingen te bekijken.

Wat is de Horecava?
De Horecava is een horecavakbeurs, die sinds 1957 wordt georganiseerd in Amsterdam. Het is de grootste horecabeurs in Nederland. De beursvloer van de RAI vult zich 4 dagen lang met ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de bijna 100.000 m2 beursvloer van Horecava. Maar u ontdekt ook de laatste trends en ontwikkelingen, ziet innovaties, maakt kennis met start-ups en volgt interactieve workshops en demo’s van bekende chef-koks. Kortom, een programma dat u niet mag missen!
De ruim 700 bedrijven die op de Horecava hun nieuwste ontwikkelingen laten zien, zijn onderverdeeld in 8 segmenten:
- Bakkerij
- Dranken
- Dienstverlening
- Fastservice
- Grootkeuken
- Inrichting en inventaris
- Koffie, thee en cacao
- Food

Binnen al deze segmenten wordt aandacht besteed aan de meest opvallende trends en ontwikkelingen. Dat gebeurt via workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden.

Bunzl staat op de Horecava 2019
Bunzl staat op de Horecava in hal 1, op stand 01.224. Hier brengen we de toekomst in beeld op het gebied van disposables, verpakkingen en hotelbenodigdheden. Van prachtige collecties guest supplies tot slimme to-go-verpakkingen. Ook besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. Zeker met het naderende verbod op plastic wegwerpproducten, is dit een interessant onderwerp. We laten u tijdens de Horecava diverse alternatieve mogelijkheden zien en vertellen graag over manieren om de circulaire economie te omarmen. Of u nu in de hotellerie werkt of bij een leisurebedrijf, bij een supermarktketen of een cateraar, bij een grote industriële voedselproducent of in een restaurant… We hebben voor ieder wat wils.

Blurring - ook op de Horecava
Blurring is niet meer weg te denken uit de wereld van food. Horecazaken verkopen hun eigen koffie of bier, supermarkten openen foodcafé’s: horeca en foodretail vloeien steeds meer in elkaar over. Om die reden staan Bunzl Foodservice en Bunzl Retail & Industry samen op de Horecava. Twee Bunzl-bedrijven, met ieder zijn eigen specialisatie. Bunzl Foodservice weet alles over de gastvrijheidsmarkt, Bunzl Retail & Industry is een van de grootste non-food leveranciers in de wereld van Foodretail en Food industry. Heeft u een concept waarin blurring een grote rol speelt, dan adviseren wij u samen en profiteert u van onze kennis van beide werelden.

Horecava, 7 t/m 10 januari 2019, hal 1, stand 01.224


Bunzl-BFS-BFS:/Horecava.JPG

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.