Gepersonaliseerde artikelen

Versterk uw imago met uw private label
Wilt u uw imago benadrukken en verstevigen? En wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Zet dan een private label in op uw producten. De mogelijkheden voor klantspecifieke bedrukkingen zijn eindeloos. Het overgrote deel van het Bunzl assortiment kan speciaal voor u worden bedrukt! Of het nu gaat om uw disposables, guest supplies, kantoorartikelen, merchandise artikelen, tafelaankleding, zakken, tassen, pennen, slippers, badjassen, condiments of paraplu’s, voor alles biedt Bunzl een oplossing.

Bedrukte disposables: het perfecte reclamemiddel
Voor bedrukte disposables bent u bij Bunzl aan het juiste adres. Disposables vormen een prachtig middel om uw logo, bedrijfsnaam of marketingboodschap naar uw klanten te communiceren. Wilt u informatie over de vele mogelijkeden, neem dan gerust contact met ons op.

BunzlCosmetics
BunzlCosmetics geeft de mogelijkheid om samen met een deskundig team uw eigen lijn vorm te geven, volledig op maat. Samen maken wij een kwalitatieve collectie op maat, passend bij uw identiteit met een unieke geur en verzorgende eigenschappen om uw gasten verantwoord te verwennen. Ons designteam begeleidt u graag bij de ontwikkeling van uw eigen private label collectie waarbij uw gasten centraal staan.

Er is zeer veel mogelijk bij het samenstellen van uw private label collectie. U kunt geheel naar eigen wens uw collectie samenstellen uit o.a. shampoo, conditioner, bad- en douchegel, bodylotion, badzout, zeep, slippers, badjassen, kammetjes, schoenpoetsdoekjes, vanity kits (wattenstaafjes/wattenschijfjes), sewing kits (noodpakketje met naald en draad), dental kits (tandenborsteltje met tandpasta) en shaving kits (scheermesje met scheerschuim). Ons designteam vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden.

Bedrukte tafelaankleding
Bunzl biedt onder andere servetten, bestekpochettes, tafellakens, napperons, tete-a-tetes en placemats. Alle producten zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, dessins en materialen. Standaard dessins van grote merken als Duni en Tork, maar uiteraard zijn er ook hier weer volop mogelijk om voor uw eigen bedrukking te kiezen. Onze medewerkers adviseren u graag!

Professionele begeleiding en voorraadbeheer
Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een complete lijn artikelen afgestemd op de uitstraling van uw bedrijf. Daarbij begeleiden wij u uiteraard in het proces van artwork en drukproeven. Dankzij onze jarenlange intensieve samenwerking met nationale en internationale relaties, kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden om zo tot een perfecte invulling van uw wensen te komen. Bovendien kan Bunzl uw persoonlijk bedrukte producten voor u op voorraad houden en deze voorraad voor u managen. Hierdoor wordt ‘out-of-stock’ voorkomen en bent u in staat uw kostbare tijd efficiënt te benutten.

Persoonlijk advies
Er is zoveel mogelijk op het gebied van bedrukkingen, dat wij u verzoeken contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een private label. Wij kunnen u heel veel voorbeelden laten zien om u te inspireren en kunnen u bijvoorbeeld ook informeren over milieuvriendelijke producten met logobedrukking, of luxe merkartikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Onze medewerkers adviseren u graag!

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.