Veiligheid voorop!

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Dat geldt zowel voor uw personeel als voor uw gasten. Bent u erop voorbereid om snel eerste hulp te verlenen? Goede EHBO-artikelen zijn daarbij onmisbaar.

Levensreddende AED
Hopelijk hoeft u hem nooit te gebruiken. Maar áls er iemand gereanimeerd moet worden in uw hotel of restaurant, is een AED van groot belang. De ZOLL AED 3™ defibrillator biedt hulpverleners begeleiding bij het geven van reanimatie en dient zo nodig een potentieel levensreddende schok aan het hart toe. Zowel geschikt voor volwassenen als kinderen met een plotselinge hartstilstand.
U koopt de AED én alle toebehoren, zoals een draagtas of een extra batterij, bij Bunzl.

Verbandartikelen
Gelukkig zullen de meeste ongelukjes minder ernstig zijn. Maar ook daarvoor kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Bij Bunzl kunt u terecht voor de noodzakelijke EHBO-artikelen. We verkopen verschillende soorten verbandkoffers. Ook koopt u bij ons losse producten om uw verbandkoffers compleet te maken. Denk hierbij aan:

- pleisters
- gaaskompressen
- (snel)verband
- zwaluwstaartjes

Oogspoeldouches
Heeft een van uw medewerkers of gasten een (bijtende) stof in het oog gekregen? Als u geen oogspoeldouche heeft kan het slachtoffer zijn oog spoelen met lauwwarm of koud water. Maar een oogspoeldouche werkt beter, omdat daar ontsmettende middelen inzitten. Het slachtoffer zet daarbij de fles tegen zijn oog en spoelt tot de fles leeg is.

Pleisters voor het personeel
Als horecaspecialist verkopen wij uiteraard ook blauwe pleisters. Flink opvallend, zodat ze niet per ongeluk in een gerecht kunnen belanden. Met deze speciale detecteerbare horecapleisters voldoet u aan de HACCP-eisen.

Bekijk ons hele assortiment EHBO-artikelen.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.