Draagtassen

Tassen: van praktisch promotiemiddel tot luxe giveaway
Zoekt u een goede oplossing voor een luxe lusdraagtas, een standaard papieren of plastic draagtas of een simpele hemddraagtas? Bunzl Foodservice heeft een groot assortiment tassen, in verschillende soorten en maten. Tassen zijn zeer geschikt als promotiemiddel en kunnen worden voorzien van bedrukking met uw logo. Ook zijn er tal van milieubewuste uitvoeringen mogelijk zoals zetmeel of jute.


Uitgebreid assortiment tassen
In ons uitgebreide assortiment tassen, dat u kunt bekijken in onze webshop, vindt u onder andere plastic draagtassen en papieren draagtassen. Omdat gasten steeds meer verwachten dat u duurzaam onderneemt, hebben wij ook een groot aanbod duurzame tassen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals jute, rPET of zetmeel. In ons tassen assortiment vindt u onder andere:
• Lusdraagtassen
• Geweven tassen
• Hemdtassen
• Papieren tassen
• Koeltassen
• Jute draagtassen
• Big shoppers


Bedrukte tassen
Wilt u uw tassen voorzien van een persoonlijke bedrukking met uw logo? Bij ons is het mogelijk om een tas volledig naar wens te bedrukken. Daarmee kunt u van uw tas gemakkelijk een perfect promotiemiddel maken. Neem contact met ons op als u graag advies over bedrukking van uw tassen wilt.


Duurzame tassen
Bent u voor uw tassen op zoek naar een milieubewust alternatief? Wij hebben een groot assortiment tassen gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals jute en zetmeel. Of u nu kiest voor een gerecyclede draagtas, herbruikbare tas of een jute draagtas, alle varianten duurzame tassen ondersteunen een beter milieu. Wij adviseren u graag over milieuvriendelijke tassen passend bij uw MVO-beleid.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.