Dozen en verpakkingsmateriaal

To go verpakkingen
Op to go en cateringlocaties zijn goede food verpakkingen niet weg te denken. Bunzl Foodservice biedt to go verpakkingen voor elke gelegenheid: cateringdozen, taart- en gebaksdozen, pizzadozen, maar ook leuke funboxen voor kinderen. Wilt u een verpakking met uw eigen bedrukking? Verpakkingen met bedrukking op maat zijn uitermate geschikt als communicatiemiddel. Bunzl adviseert u graag over de mogelijkheden.


Kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal
Dozen zijn er in ontelbare varianten, van verschillende soorten materiaal, in verschillende maten en voor verschillende toepassingen. Het kiezen van de juiste verpakking is belangrijk om uw producten optimaal te beschermen tijdens transport of voor de juiste uitstraling. Ook voor doosinterieurs, vulmateriaal, tape, touw en dozensluiters kunt u bij Bunzl Foodservice terecht.


Dozen en verpakkingen met bedrukking op maat
Bent u op zoek naar een speciale productverpakking? Wij vinden samen met u de juiste oplossing voor het verpakken van uw product. Denk hierbij aan dozen met bedrukking tot volledig op maat gemaakte dozen, waarbij voorop staat dat uw product de juiste bescherming en uitstraling krijgt. Neem voor een productverpakking op maat contact met ons op.


Ruim assortiment standaard dozen
Bij Bunzl Foodservice vindt u een ruim assortiment standaard dozen, uit voorraad leverbaar, waaronder:
• Cateringdozen
• Pizzadozen
• Funboxen voor kinderen
• Kartonnen dozen dubbel golfkarton
• Kartonnen dozen enkel golfkarton
• Taart- en gebaksdozen zonder of met venster

Bekijk in onze webshop alle dozen en verpakkingsmaterialen. 

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.