Nieuwe collectie van Bunzl Cosmetics:
Bay Essentials

Grafische prints zijn een enorme trend: geometrische vormen, strakke lijnen en vaak zwart-wit. Maak kennis met de nieuwe collectie van Bunzl Cosmetics: Bay Essentials. De bedrukking van onze nieuwe guest supplies spreekt direct tot de verbeelding. Deze guest supplies zijn geproduceerd in Europa en voldoen dus aan de strenge Europese wetgeving op het gebied van cosmetica. De collectie past prachtig in elke badkamer en kan perfect gecombineerd worden met de zwarte en witte accessoires uit de Black&White range.

Delicate en natuurlijke geuren
De geuren van Bay Essentials cosmetica zijn delicaat en natuurlijk. Zo ruikt de shampoo naar verkwikkende sinaasappel en jasmijn en heeft de douchegel een heerlijk zachte perzikgeur. In de bodylotion is arganolie verwerkt, met zijn voedende, hydrateren en verzachtende eigenschappen. De collectie heeft een extreem goede prijskwaliteitverhouding en is zeer populair bij hoteliers.
Nieuwsgierig? Bekijk hier ons assortiment.


Bay Essentials assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.