Bunzl Foodservice is altijd op zoek naar de beste mensen die zich thuis voelen binnen een hecht team van enthousiaste medewerkers en het uiterste uit zichzelf willen halen. 


Wil jij werken bij een bedrijf in de Foodservicebranche waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden.

Bunzl Foodservice is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat uit hotelketens, restaurants, cateraars, leisure organisaties en to go horecalocaties. Denk hierbij aan toonaangevende bedrijven zoals Compass Catering, Efteling, Center Parcs, NS Stations en HMS Host.

Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, strategische partnerships en innovaties in producten en concepten.

Vacatures:

- Vacature: Magazijn medewerkers (oproepkracht) Almere
- Vacature: Marketeer (36/40 uur) Almere
- Vacature: Medewerker voorraadbeheer (fulltime/40 uur) Almere
- Vacature: Relation & process manager (40 uur) Houten/Almere

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.