Hot Tea Cup, de eerste disposable theebeker voor onderweg

Met de innovatieve Hot Tea Cup is het eindelijk mogelijk thee zo te serveren dat uw gast de thee probleemloos kan meenemen. De Hot Tea Cup is een dubbelwandige beker waardoor de drank lang warm blijft, terwijl uw gast de beker toch goed kan vasthouden. Door zijn transparantie geeft de Hot Tea Cup een echte theebeleving. De sleeve zorgt voor eindeloze bedrukkingsmogelijkheden. Hiermee vormt de Hot Tea Cup een prachtig middel om uw omzet in thee te stimuleren.

Alles in één hand; ideale theebeker to go
Tot nu was er nog geen ideale oplossing voor het serveren van ‘thee to go’. Theewater is gloeiend heet, vaak te heet voor de (meestal gebruikte) kartonnen koffiebekers. De Hot Tea Cup geeft geen bijsmaak, wat vaak wel het geval is bij kartonnen bekers vanwege hun coating aan de binnenkant. Bovendien kan uw gast door de transparante beker goed zien hoe sterk de thee wordt. Ook voldoet de constructie van de Hot Tea Cup aan de behoefte van veel reizigers om alles in één hand vast te kunnen houden. Twee deksels (een platte en een bolle variant) vormen samen een compartiment waar een theezakje, koekje of een suikerzakje in gedaan kan worden. Na gebruik kan het theezakje in het deksel gelegd worden (geschikt voor gebruik tot ca. 85°C). Daarmee is de Hot Tea Cup dé ideale theebeker to go!


Transparante theebeker
De Hot Tea Cup bestaat uit een transparante polypropyleen beker, met daaromheen een kartonnen sleeve. Dit maakt de constructie extra stevig. Hot Tea Cups zijn leverbaar in 12oz (300cc) en in drie verschillende standaard designs. Uiteraard zijn de bekers ook zeer geschikt voor verse kruidenthee (munt, citroenmelisse) en voor andere dranken opgebouwd uit verschillende lagen (zoals latte macchiato) of soep waarbij de croutons in het compartiment perfect krokant blijven (geschikt voor gebruik tot ca. 85°C).


Standaard dessin of een theebeker met uw eigen bedrukking?
De Hot Tea Cups zijn verkrijgbaar in twee standaard dessins: Ton sur ton design en het Sensations design, passend bij ons PrimeSource koffieconcept. Uiteraard kunnen wij ook samen uw private label theebeker ontwikkelen. De sleeve van de theebeker is geheel naar wens te bedrukken en vormt daarmee een perfect communicatiemiddel.

Ons Hot tea Cup assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.