Horecava 2020
Maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020

Van maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 vindt de Horecava voor de 64e keer plaats. Professionals in de foodservice branche kunnen zich tijdens deze vakbeurs 4 dagen lang laten onderdompelen in de wereld van eten, drinken en slapen. Ook Bunzl Foodservice maakt haar opwachting tijdens de horecabeurs. U bent van harte welkom op stand 01.224 om al onze innovaties op het gebied van (duurzame) verpakkingen en disposables te bekijken.
 

Wat is de Horecava?

Wat is de Horecava?
De Horecava is een onmisbaar begrip in Nederlandse foodservice branche. Het is dé horecavakbeurs die sinds 1957 wordt georganiseerd in Amsterdam. De beursvloer van de RAI vult zich 4 dagen lang met ruim 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de bijna 112.000 m2 beursvloer van Horecava. Dit maakt de Horecava de grootste horecabeurs van Nederland. Alles staat in het teken van: voelen, horen, zien, ruiken en proeven. U ontdekt de nieuwste innovaties, maakt kennis met start-ups en volgt interactieve demo’s van bekende chef-koks. Kortom, een programma dat u niet mag missen! De ruim 700 bedrijven die op de Horecava hun nieuwste ontwikkelingen laten zien, zijn onderverdeeld in 8 segmenten:
 
- Bakkerij

- Dranken
- Dienstverlening
- Fastservice
- Grootkeuken
- Inrichting en inventaris
- Koffie, thee en cacao
- Food

Binnen al deze segmenten wordt aandacht besteed aan de meest opvallende trends. Dat gebeurt via workshops, demonstraties, presentaties en wedstrijden. Neem deel aan kennis- en inspiratiesessies en beleef de toekomst, want 93% van de bezoekers die de Horecava bezocht hebben beveelt het evenement aan!

Bunzl staat op de Horecava 2020

Bunzl staat op de Horecava in hal 1, op stand 01.224. Hier brengen we de toekomst in beeld op het gebied van disposables, verpakkingen en hotelbenodigdheden. Van prachtige collecties guest supplies tot slimme to-go-verpakkingen. Bunzl heeft namelijk al jarenlang ervaring met persoonlijke bedrukkingen op uw disposables, verpakkingen en guest amenities. We laten u tijdens de Horecava diverse alternatieve mogelijkheden zien en vertellen graag over manieren om de circulaire economie te omarmen. Of u nu in de hotellerie werkt of bij een leisurebedrijf, bij een supermarktketen of een cateraar, bij een grote industriële voedselproducent of in een restaurant… We hebben voor ieder wat wils!

Duurzaam ondernemen gaat door

We bedenken geen duurzame oplossingen. We maken duurzame oplossingen beter! Natuurlijk staan we op de Horecava stil bij het naderende verbod op plastic wegwerpproducten, maar dat niet alleen. Omdat duurzaam voor onze klanten iedere keer iets anders kan betekenen, zoeken wij steeds naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Hoe kunnen wij zo duurzaam mogelijk ondernemen? Waar liggen nog kansen voor verbetering? Het zijn vragen die wij vrijwel dagelijks van onze klanten krijgen. Om die vragen te kunnen beantwoorden en u te helpen bij uw MVO-beleid, hebben wij een aantal tools ontwikkeld. Nieuwsgierig? Wij ontmoeten u graag op onze stand!  

Blurring - ook op de Horecava

Blurring is niet meer weg te denken uit de wereld van food. Horecazaken verkopen hun eigen koffie of bier, supermarkten openen foodcafé’s: horeca en foodretail vloeien steeds meer in elkaar over. Om die reden staan Bunzl Foodservice en Bunzl Retail & Industry samen op de Horecava. Twee Bunzl-bedrijven, met ieder zijn eigen specialisatie. Bunzl Foodservice weet alles over de gastvrijheidsmarkt, Bunzl Retail & Industry is een van de grootste non-food leveranciers in de wereld van Foodretail en Food industry. Heeft u een concept waarin blurring een grote rol speelt, dan adviseren wij u samen en profiteert u van onze kennis van beide werelden.  


Horecava, 13 t/m 16 januari 2020, hal 1, stand 01.224

Bunzl-BFS-BFS:/Horecava 2020.JPG

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.