Zomer; Houd uw klanten warm met houtskool tot in de late uurtjes!

De zomer betekent ook gezellig barbecueën met uw klanten en relaties. Lekker barbecueën doe je natuurlijk ouderwets met houtskool! Bunzl Foodservice heeft houtskool van een hoogwaardige kwaliteit, perfect om langdurig te kunnen grillen!

Wist u dat:
Houtskool een 100% puur natuurproduct is. Houtskool wordt verkregen door het hout te verkolen, ofwel te carboniseren. Hierbij wordt hout op een dusdanige wijze verhit, dat slechts een beperkte hoeveelheid zuurstof kan toetreden. Dit heet pyrolyse. Het grootste deel van het hout verbrandt dan niet en behoudt daardoor haar goede verbrandingseigenschappen. De vluchtige bestanddelen zijn door de pyrolyse voor het grootste deel uit het hout verwijderd. Het hout is houtskool geworden en bestaat nu uit nagenoeg zuivere koolstof, perfect geschikt om te grillen!

Niet te missen bij een barbecue zijn natuurlijk de plastic wegwerp bordjes en bestek. Ook deze heeft Bunzl Foodservice in hun assortiment. We hebben een ruime selectie aan bordjes en bestek om al uw klanten te laten genieten van een barbecue. Denk aan vierkante en ronde borden in allerlei verschillende formaten.
Ook het bestek denk aan vorken, lepels en messen, koffielepels en sorbet- of ijslepels vind je bij Bunzl Foodservice.

Bunzl Foodservice heeft ook de aanmaakblokjes in hun assortiment. Deze zijn handig om uw barbecue mee aan te steken. 

Ook handig voor bij een barbecue:

- Cateringdozen
- Draagtassen
- Funboxen
- Papieren zakken
- Pizza dozen
- Snackverpakkingen (patat bakjes/zakken, hamburger bakjes)
- Salade bakken

Bekijk hier onze houtskolen in onze brochure.

Greep uit ons assortiment

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.