HACCP en Voedselveiligheid
Voedselveiligheid is cruciaal voor ieder restaurant en horecalocatie, maar zelfs ook voor de kantine in uw bedrijf. U moet voldoen aan de HACCP-wetgeving en uiteraard moeten uw gasten veilig en lekker bij u kunnen eten. Om de veiligheid van voedsel te waarborgen, is een voedselveiligheid systeem zoals een etiketteersysteem een ideaal middel.

Etiketten voedselveiligheid systeem
Bunzl Foodservice biedt verschillende systemen waarmee u met kleurgecodeerde etiketten de houdbaarheid van uw voedsel kunt controleren. Iedere dag van de week heeft zijn eigen kleur etiketten, waardoor u met één blik in de koelkast kunt zien wat het eerste moet worden opgemaakt. Zo worden klaargemaakte producten tijdig, maar niet onnodig weggegooid. Hiermee bespaart u flink op uw kosten en werkt u volgens HACCP.

Verder heeft Bunzl Foodservice, thermometers, frituurvet teststrookjes, frituurvet testapparaten, multicovers en bezoekersjassen in het assortiment.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.