Klik hier voor de digitale brochures


Bunzl Foodservice heeft een aantal catalogi, bestaande uit de volgende assortimenten: Believe (Duurzaam), Guest supplies en Equipment. In deze overzichtelijke catalogi vindt u welke producten Bunzl Foodservice aanbiedt per branche.

Believe disposables

Wilt u zo duurzaam mogelijk ondernemen? Bunzl ook! Al jaren streven wij ernaar ons assortiment duurzame producten te vergroten. Van veel disposables en verpakkingen kunnen wij u inmiddels een duurzame variant voorschotelen.

Milieubewuste disposables: bekers, borden, bakken en nog veel meer
In ons assortiment Believe disposables vindt u een selectie borden, glazen, koffiebekers, saladebakken en nog veel meer milieubewuste disposables. Gemaakt van PLA, bamboe, hout, suikerriet, rPET, palmblad of karton uit verantwoord beheerde bossen.

Alle duurzame disposables in 1 catalogus
Continu worden er nieuwe duurzame oplossingen bedacht en grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Wij volgen dit op de voet. Om te voorkomen dat u door de bomen het verantwoord beheerde bos niet meer ziet, heeft Bunzl een speciale catalogus met duurzame cateringdisposables gemaakt. U kunt deze Believe catalogus online doorbladeren.

Guest supplies
Of uw gast nu op zakenreis is of een weekendje weg, hij verwacht een warm welkom op zijn hotelkamer. Een nette kamer, een goed bed… en lekkere guest supplies. Verfrissend en verrassend. Guest supplies die een luxe gevoel geven én hebberig maken: “Alles wat ik niet gebruik gaat mee naar huis”. Mooie reclame voor u!

Industriële, klassieke, trendy of milieubewuste gastenartikelen
Kiest u voor Guest supplies met een industriële uitstraling? Is het milieu belangrijk bij uw keuze? Speelt u graag in op trends of geeft u de voorkeur aan een klassieke collectie? Alles is mogelijk. Zowel qua uitstraling, bedrukking en vorm van de verpakkingen, maar ook qua cosmetische inhoud: u heeft een ruime keuze uit verschillende geuren, kleuren en therapeutische eigenschappen van de ingrediënten.

Ontwerp uw eigen unieke collectie
Naast de collecties in deze catalogus kunt u bij Bunzl uw eigen collectie ontwerpen. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een mooie lijn, passend bij uw huisstijl en bij de inrichting van uw kamers. Zo versterkt u uw imago en onderscheidt u zich van uw concurrenten. We begeleiden u van de eerste schets tot aan de levering en kunnen uw producten daarna ook voor u op voorraad houden.
Wij hebben de belangrijkste producten van ons Guest supplies assortiment voor u gebundeld in een catalogus. Blader direct online.

Hotel Equipment catalogus
Wilt u uw hotelkamers, badkamers of bungalows zo inrichten dat uw gast van alle gemakken is voorzien? Bunzl Foodservice levert een totaalpakket equipmentartikelen en hotelbenodigdheden waarmee u alle ruimtes in uw hotel of bungalowpark kunt inrichten. We bundelden dit assortiment in de nieuwe catalogus Hotel Equipment. Blader direct online!

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.