Heeft u een to-go-outlet en wilt u uw drankjes, snacks en gerechten mooi en praktisch aan uw klant meegeven? In een passend bakje of in een verpakking die uw aanbod vers houdt? In een glas of een beker waar uw klant zijn handen niet aan brandt? U vindt het in ons assortiment to-go-disposables.

To go disposables voor ieder concept
Bunzl heeft een compleet assortiment to-go-disposables voor u samengesteld. Met snack- en sausbakjes, bestek, bekers, glazen, saladeverpakkingen en bijpassende zakken en draagtassen. Door de neutrale kleuren zijn de producten toepasbaar in ieder to-go-concept. Of u nu salades verkoopt of friet. Hamburgers of rijkbelegde broodjes. Pizza’s, smoothies of koffie met een muffin. De to-go-disposables van Bunzl vormen met elk concept een perfecte match.

Op zoek naar een unieke disposable?
Staat het product dat u zoekt er niet tussen? Of wilt u graag gepersonaliseerde disposables inzetten? Neem dan contact met ons op. Er is erg veel mogelijk!

Alle to go disposables in 1 catalogus
Wij hebben de belangrijkste producten voor on-the-move gebruik voor u gebundeld in een catalogus. Blader direct online of vraag een catalogus aan.

Onder andere in het to-go assortiment:

Warme dranken: soep- en koffiebekers
Koffie. Het is misschien wel het meest gekochte product voor onderweg. Treinreizigers scoren op het station nog snel een kop koffie voordat ze de volgende trein in gaan. Automobilisten maken er een pitstop voor bij het tankstation. Een assortiment to-go disposables kan dus niet zonder een goed assortiment koffiebekers. Waar u uiteraard ook thee en chocomel in kunt schenken. En wat u helemaal compleet kunt maken met toebehoren als suiker, creamer, koekjes en roerstaafjes.

Koude dranken: glazen, cups, delipotten en rietjes voor smoothies, ijs, sap en frisdrank
Gezonde smoothies, verse fruitsappen, een ijskoude milkshake, een romig ijsje of een glas tintelende frisdrank. Dit zijn geliefde producten voor onderweg. Ook yoghurtproducten zijn populair, zoals frozen yoghurt of hangop met diverse toppings. Ons assortiment bevat diverse ijsbekers, koudedrankenglazen en delipotten, inclusief inzetcups, deksels en rietjes.

Saus- en snackbakken
Of u nu friet verkoopt, snacks of broodjes; u moet het mooi presenteren. De presentatie van een product heeft namelijk invloed op de smaak, op de totale ervaring die u de klant geeft. Presenteer uw product bijvoorbeeld in een mooi conisch gevormd bakje. We hebben ze in vele afmetingen waardoor ze voor elke denkbare snack, broodje of maaltijd in te zetten zijn. De bakjes hebben een bruine buitenkant en een witte binnenkant, zodat uw product mooi tot zijn recht komt.

Saladeverpakkingen
Een frisse, groene salade of een goed gevulde maaltijdsalade wilt u natuurlijk ook op een frisse wijze presenteren. Die mooi opgemaakte salade moet natuurlijk wel goed tot zijn recht komen! Dat kan in de saladebakken, -bowls en delipotten uit ons To Go assortiment. Al onze transparante saladeverpakkingen zijn gemaakt van duurzaam plastic. Een groen product in een groene verpakking, eat that!

Accessoires: bestek, prikkers en servetten
Naast bordjes, bakjes en kommen om uw eten op te serveren, mogen ook de accessoires niet ontbreken. Ons assortiment omvat bestek in allerlei soorten en maten, servetten, maar ook diverse prikkers om kleine hapjes en fingerfood mooi op te presenteren.

Direct bestellen?
U vindt het het hele assortiment to go disposables in de webshop.

Verouderde browser

Gebruik voor een betere ervaring een andere browser of update Internet Explorer naar de nieuwste versie.